מלונות של Indigo בוינה

למצוא את המלונות הטובים ביותר של Indigo בוינה לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של Indigo בוינה במקום אחד

לגלות מלונות של Indigo בוינה עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בוינה, הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של Indigo בוינה

גלו מקומות במפה
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של Indigo בוינה1
המחיר הטוב ביותר שמצאנוHotel Indigo Vienna - Naschmarkt by IHG, $167
המלון הכי פופולרי של IndigoHotel Indigo Vienna - Naschmarkt by IHG, החל מ-$167
המלון של Indigo עם הדירוג הגבוה ביותרHotel Indigo Vienna - Naschmarkt by IHG, החל מ-$167
מחיר ממוצע$166
החודש הזול ביותרפברואר

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בוינה של Indigo: שאלות נפוצות

בעיר וינה, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש אוגוסט היא 20°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל יולי, עם טמפרטורה ממוצעת של 26°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של -5°C. החודש הגשום ביותר הוא יוני, והחודש היבש ביותר הוא ינואר.
מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות Indigo בוינה שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.
כן – רבים מהמלונות הגדולים מורידים את מחירי החדרים שלהם אם עדיין יש הרבה חדרים ריקים, כדי למכור אותם יותר בקלות. מוכנים להמר על זה? יכול להיות שהתעריפים למלונותIndigo בוינה ירדו מעט בימים שלפני הנסיעה שלכם.
זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות Indigo בוינה, נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $165 ללילה, בהשוואה ל-$211 בשאר ימות השבוע.
אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בIndigo ליום ראשון – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.
בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון Indigo בוינה הוא פברואר, עם מחיר ממוצע של $143 ללילה. החודש היקר ביותר הוא אוגוסט, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $421.
התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות Indigo בוינה בסוף השבוע הקרוב הוא $166 במלון Hotel Indigo Vienna - Naschmarkt by IHG. ובסוף השבוע שלאחר מכן (30 באוגוסט 2025), נראה שלמלון Hotel Indigo Vienna - Naschmarkt by IHG יש חדרים במחיר $136.