מלונות של Millennium בג'קרטה

למצוא את המלונות הטובים ביותר של Millennium בג'קרטה לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של Millennium בג'קרטה במקום אחד

לגלות מלונות של Millennium בג'קרטה עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בג'קרטה, הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של Millennium בג'קרטה

גלו מקומות במפה
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של Millennium בג'קרטה1
המחיר הטוב ביותר שמצאנוMillennium Hotel Sirih Jakarta, $41
המלון הכי פופולרי של MillenniumMillennium Hotel Sirih Jakarta, החל מ-$41
המלון של Millennium עם הדירוג הגבוה ביותרMillennium Hotel Sirih Jakarta, החל מ-$41
מחיר ממוצע$45
החודש הזול ביותראפריל

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בג'קרטה של Millennium: שאלות נפוצות

בעיר ג'קרטה, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש אוקטובר היא 28°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל מאי, עם טמפרטורה ממוצעת של 29°C. החודש הקריר ביותר הוא פברואר, עם טמפרטורה ממוצעת של 26°C. החודש הגשום ביותר הוא ינואר, והחודש היבש ביותר הוא אוגוסט.
מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות Millennium בג'קרטה שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.
כן – רבים מהמלונות הגדולים מורידים את מחירי החדרים שלהם אם עדיין יש הרבה חדרים ריקים, כדי למכור אותם יותר בקלות. מוכנים להמר על זה? יכול להיות שהתעריפים למלונותMillennium בג'קרטה ירדו מעט בימים שלפני הנסיעה שלכם.
זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות Millennium בג'קרטה, נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $46 ללילה, בהשוואה ל-$53 בשאר ימות השבוע.
אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בMillennium ליום חמישי – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.
בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון Millennium בג'קרטה הוא אפריל, עם מחיר ממוצע של $35 ללילה. החודש היקר ביותר הוא ספטמבר, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $88.
התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות Millennium בג'קרטה בסוף השבוע הקרוב הוא $41 במלון Millennium Hotel Sirih Jakarta. ובסוף השבוע שלאחר מכן (18 באוקטובר 2025), נראה שלמלון Millennium Hotel Sirih Jakarta יש חדרים במחיר $49.