מלונות בשכונת San Miguel, לימה

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת San Miguel לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת San Miguel שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר לימה

כל המלונות בשכונת San Miguel

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור San Miguel.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

מלונות בשכונת San Miguel, לימה: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בSan Miguel עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $22 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $25 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $54 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $55. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בSan Miguel עשוי להיות יום שלישי.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שלישי הוא היום הזול ביותר לשהות בSan Miguel. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום ראשון.
החודש שבו הכי זול לשהות בSan Miguel הוא אוגוסט, עם מחיר ממוצע של $49 ללילה. החודש הכי יקר הוא פברואר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $82 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש אוגוסט הוא $54 ללילה, שזה בערך 5% פחות משאר השנה.