מלונות בשכונת Lake Nona South, אורלנדו

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Lake Nona South לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Lake Nona South שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר אורלנדו

כל המלונות בשכונת Lake Nona South

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מלונות בשכונת Lake Nona South, אורלנדו: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בLake Nona South עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $227 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $425 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $355 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $286. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בLake Nona South עשוי להיות יום ראשון.
עשינו את החישוב וגילינו שיום ראשון הוא היום הזול ביותר לשהות בLake Nona South. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום רביעי.
החודש שבו הכי זול לשהות בLake Nona South הוא יולי, עם מחיר ממוצע של $198 ללילה. החודש הכי יקר הוא פברואר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $357 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש פברואר הוא $357 ללילה, שזה בערך 35% יותר משאר השנה.