מלונות בשכונת הרובע השישי, הו צ'י מין סיטי

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת הרובע השישי לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת הרובע השישי שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר הו צ'י מין סיטי

כל המלונות בשכונת הרובע השישי

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה בשכונת הרובע השישי

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות בשכונת הרובע השישי, הו צ'י מין סיטי: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בהרובע השישי עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $9 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $9 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $28 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $27. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בהרובע השישי עשוי להיות יום שבת.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שבת הוא היום הזול ביותר לשהות בהרובע השישי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני.
החודש שבו הכי זול לשהות בהרובע השישי הוא נובמבר, עם מחיר ממוצע של $27 ללילה. החודש הכי יקר הוא אפריל, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $40 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש נובמבר הוא $27 ללילה, שזה בערך 7% פחות משאר השנה.