מלונות 3 כוכבים בCrafers

למצוא את המלון הטוב ביותר ברמת 3 כוכבים בCrafers בתאריכים שבחרתם, לפי מחיר או העדפה

להשוות דילים על מלונות 3 כוכבים מבין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות 3 כוכבים בCrafers שמציעים ביטול בחינם או עם דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Crafers

הצגת כל המלונות בעיר Crafers

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה ברמת 3 כוכבים בCrafers

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות 3 כוכבים בCrafers: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בעיר Crafers עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $155 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $501 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $790 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $902. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בCrafers עשוי להיות יום שני.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בCrafers הוא יום שני. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שבת
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בCrafers הוא כרגע בסביבות $185 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $155 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 5 כוכבים בCrafers הוא כרגע בסביבות $1,015 ללילה. המלון הכי זול שמצאנו ברמת 5 כוכבים עולה $419 ללילה.
החודש שבו הכי זול לשהות בCrafers הוא אוגוסט, עם מחיר ממוצע של $691 ללילה. החודש הכי יקר הוא דצמבר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $931 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.
המחיר הממוצע למלון בחודש מרץ הוא $700 ללילה, שזה בערך 12% פחות משאר השנה.
אפשר ליהנות משחיית בוקר במלון Mount Lofty House & Estate Adelaide Hills - Adults Retreat וגם במלון Sequoia Lodge - Adults Only.