מלונות של Ruby Hotels בקלן

למצוא את המלונות הטובים ביותר של Ruby Hotels בקלן לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של Ruby Hotels בקלן במקום אחד

לגלות מלונות של Ruby Hotels בקלן עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בקלן, הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של Ruby Hotels בקלן

גלו מקומות במפה
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של Ruby Hotels בקלן1
המחיר הטוב ביותר שמצאנוRuby Ella Hotel Cologne, $98
המלון הכי פופולרי של Ruby HotelsRuby Ella Hotel Cologne, החל מ-$98
המלון של Ruby Hotels עם הדירוג הגבוה ביותרRuby Ella Hotel Cologne, החל מ-$98
מחיר ממוצע$105
החודש הזול ביותרמרץ

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בקלן של Ruby Hotels: שאלות נפוצות

בעיר קלן, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש מרץ היא 5°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל יולי, עם טמפרטורה ממוצעת של 23°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של -2°C. החודש הגשום ביותר הוא דצמבר, והחודש היבש ביותר הוא אפריל.

מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות Ruby Hotels בקלן שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.

כן – רבים מהמלונות הגדולים מורידים את מחירי החדרים שלהם אם עדיין יש הרבה חדרים ריקים, כדי למכור אותם יותר בקלות. מוכנים להמר על זה? יכול להיות שהתעריפים למלונותRuby Hotels בקלן ירדו מעט בימים שלפני הנסיעה שלכם.

זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות Ruby Hotels בקלן, נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $165 ללילה, בהשוואה ל-$195 בשאר ימות השבוע.

אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בRuby Hotels ליום ראשון – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.

בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון Ruby Hotels בקלן הוא מרץ, עם מחיר ממוצע של $116 ללילה. החודש היקר ביותר הוא מאי, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $421.

התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות Ruby Hotels בקלן בסוף השבוע הקרוב הוא $131 במלון Ruby Ella Hotel Cologne. ובסוף השבוע שלאחר מכן (4 באפריל 2026), נראה שלמלון Ruby Ella Hotel Cologne יש חדרים במחיר $151.