מלונות בעיר Filippiás

למצוא את המלון הטוב ביותר באזור Filippiás לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפה

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

חפשו מלונות באזור Filippiás עם ביטול בחינם או דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Filippiás

הצגת כל המלונות בעיר Filippiás

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
המלון עם הדירוג הגבוה ביותרDeus Silva – -1.0

איך למצוא את הדילים הטובים ביותר למלונות באזור Filippiás

חיפוש הטיסות עטור הפרסים שלנו פועל כמו קסם. רוצים להשתמש בקסם הזה כדי למצוא את המחירים הכי טובים באינטרנט לחדרים? הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לחפש ולחסוך בשניות.

גמישים בתאריכים? תוכלו ליהנות מתעריפים טובים יותר

רוצים לצאת לחופשה, אבל עדיין לא החלטתם על תאריכים מדויקים? מעולה! עם תצוגת לוח השנה שלנו, תוכלו למצוא את החודש או אפילו את היום הזול ביותר בחודש לחופשה בFilippiás.

חיפוש מלונות זולים באזור Filippiás: שאלות נפוצות

כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $58 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $69 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $85 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $86. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בFilippiás עשוי להיות יום רביעי.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בFilippiás הוא יום רביעי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בFilippiás הוא כרגע בסביבות $64 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $58 ללילה.
החודש שבו הכי זול לשהות בFilippiás הוא מאי, עם מחיר ממוצע של $61 ללילה. החודש הכי יקר הוא אוגוסט, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $91 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.
המחיר הממוצע למלון בחודש מאי הוא $61 ללילה, שזה בערך 25% פחות משאר השנה.