מלונות בעיר פואנט-א-פיטר

למצוא את המלון הטוב ביותר באזור פואנט-א-פיטר לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפה

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

חפשו מלונות באזור פואנט-א-פיטר עם ביטול בחינם או דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר פואנט-א-פיטר

הצגת כל המלונות בעיר פואנט-א-פיטר

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

למצוא מלון בעיר פואנט-א-פיטר בלב העניינים

כדאי ללון קרוב לאטרקציות מובילות בעיר פואנט-א-פיטר ולוותר על התורים הארוכים.

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
המלון עם הדירוג הגבוה ביותרPELIKAN Chambres d'hôtes – 4.4

איך למצוא את הדילים הטובים ביותר למלונות באזור פואנט-א-פיטר

חיפוש הטיסות עטור הפרסים שלנו פועל כמו קסם. רוצים להשתמש בקסם הזה כדי למצוא את המחירים הכי טובים באינטרנט לחדרים? הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לחפש ולחסוך בשניות.

גמישים בתאריכים? תוכלו ליהנות מתעריפים טובים יותר

רוצים לצאת לחופשה, אבל עדיין לא החלטתם על תאריכים מדויקים? מעולה! עם תצוגת לוח השנה שלנו, תוכלו למצוא את החודש או אפילו את היום הזול ביותר בחודש לחופשה בפואנט-א-פיטר.

חיפוש מלונות זולים באזור פואנט-א-פיטר: שאלות נפוצות

בעיר פואנט-א-פיטר, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש יולי היא 28°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל ספטמבר, עם טמפרטורה ממוצעת של 29°C. החודש הקריר ביותר הוא פברואר, עם טמפרטורה ממוצעת של 25°C. החודש הגשום ביותר הוא אוקטובר, והחודש היבש ביותר הוא פברואר.

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בעיר פואנט-א-פיטר עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.

כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $46 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $57 ללילה.

המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $138 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $141. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בפואנט-א-פיטר עשוי להיות יום שלישי.

נמל התעופה הקרוב ביותר אל פואנט-א-פיטר הוא נמל התעופה פואנט-א-פיטר (PTP), שנמצא במרחק של 3.2 ק"מ ממרכז העיר.

עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בפואנט-א-פיטר הוא יום שלישי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום ראשון

החודש שבו הכי זול לשהות בפואנט-א-פיטר הוא יולי, עם מחיר ממוצע של $133 ללילה. החודש הכי יקר הוא פברואר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $173 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.

המחיר הממוצע למלון בחודש יולי הוא $133 ללילה, שזה בערך 9% פחות משאר השנה.