מלונות 3 כוכבים בAlmora

למצוא את המלון הטוב ביותר ברמת 3 כוכבים בAlmora בתאריכים שבחרתם, לפי מחיר או העדפה

להשוות דילים על מלונות 3 כוכבים מבין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות 3 כוכבים בAlmora שמציעים ביטול בחינם או עם דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Almora

הצגת כל המלונות בעיר Almora

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

למצוא מלון 3 כוכבים בלב העניינים של Almora

כדאי ללון קרוב לאטרקציות מובילות בעיר Almora ולוותר על התורים הארוכים.

מלונות 3 כוכבים בAlmora: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בעיר Almora עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.

כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $9 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $10 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $54 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $59. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בAlmora עשוי להיות יום חמישי.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בAlmora הוא יום חמישי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום ראשון
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בAlmora הוא כרגע בסביבות $53 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $12 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 4 כוכבים בAlmora הוא כרגע בסביבות $115 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 4 כוכבים עולה $10 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 5 כוכבים בAlmora הוא כרגע בסביבות $92 ללילה. המלון הכי זול שמצאנו ברמת 5 כוכבים עולה $9 ללילה.
החודש שבו הכי זול לשהות בAlmora הוא אוגוסט, עם מחיר ממוצע של $65 ללילה. החודש הכי יקר הוא יוני, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $105 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.
המחיר הממוצע למלון בחודש אוגוסט הוא $65 ללילה, שזה בערך 3% פחות משאר השנה.
אפשר ליהנות משחיית בוקר במלונות Deodar Homestay, The Jungle Hook Binsar וגם Bellmont Caves Resort and Spa, Corbett.
אם אתם מתכננים נסיעה עם כל המשפחה, המלונות עם הדירוג הטוב ביותר ליד Almora הם Thikalna Himalayan Retreat, The Corbett Greens וכן Veselka Homestay.