מלונות של The Ascott Limited בצ'נאי

מסננים פופולריים:

למצוא את המלונות הטובים ביותר של The Ascott Limited בצ'נאי לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של The Ascott Limited בצ'נאי במקום אחד

לגלות מלונות של The Ascott Limited בצ'נאי עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בצ'נאי, הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של The Ascott Limited בצ'נאי

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של The Ascott Limited בצ'נאי2
המחיר הטוב ביותר שמצאנוCitadines OMR Chennai, $66
המלון הכי פופולרי של The Ascott LimitedSomerset Greenways Chennai, החל מ-$98
המלון של The Ascott Limited עם הדירוג הגבוה ביותרSomerset Greenways Chennai, החל מ-$98
מחיר ממוצע$65
החודש הזול ביותרנובמבר

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בצ'נאי של The Ascott Limited: שאלות נפוצות

בעיר צ'נאי, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש יוני היא 30°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל מאי, עם טמפרטורה ממוצעת של 35°C. החודש הקריר ביותר הוא דצמבר, עם טמפרטורה ממוצעת של 23°C. החודש הגשום ביותר הוא נובמבר, והחודש היבש ביותר הוא מרץ.
מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות The Ascott Limited בצ'נאי שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.
זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות The Ascott Limited בצ'נאי, נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $127 ללילה, בהשוואה ל-$123 בשאר ימות השבוע.
אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בThe Ascott Limited ליום שני – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.
בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון The Ascott Limited בצ'נאי הוא נובמבר, עם מחיר ממוצע של $86 ללילה. החודש היקר ביותר הוא יולי, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $122.
התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות The Ascott Limited בצ'נאי בסוף השבוע הקרוב הוא $59 במלון Citadines OMR Chennai. ובסוף השבוע שלאחר מכן (28 ביוני 2025), נראה שלמלון Citadines OMR Chennai יש חדרים במחיר $106.