מלונות 4 כוכבים בShimizu

למצוא את המלון הטוב ביותר ברמת 4 כוכבים בShimizu בתאריכים שבחרתם, לפי מחיר או העדפה

להשוות דילים על מלונות 4 כוכבים מבין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות 4 כוכבים בShimizu שמציעים ביטול בחינם או עם דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Shimizu

הצגת כל המלונות בעיר Shimizu

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה ברמת 4 כוכבים בShimizu

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות 4 כוכבים בShimizu: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בShimizu עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $39 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $43 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $119 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $141. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בShimizu עשוי להיות יום שלישי.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בShimizu הוא יום שלישי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שבת
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בShimizu הוא כרגע בסביבות $73 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $38 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 4 כוכבים בShimizu הוא כרגע בסביבות $203 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 4 כוכבים עולה $43 ללילה.
החודש שבו הכי זול לשהות בShimizu הוא מאי, עם מחיר ממוצע של $82 ללילה. החודש הכי יקר הוא אוקטובר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $183 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.
המחיר הממוצע למלון בחודש נובמבר הוא $124 ללילה, שזה בערך 5% פחות משאר השנה.