מלונות 4 כוכבים בפייסלאבאד

למצוא את המלון הטוב ביותר ברמת 4 כוכבים בפייסלאבאד בתאריכים שבחרתם, לפי מחיר או העדפה

להשוות דילים על מלונות 4 כוכבים מבין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות 4 כוכבים בפייסלאבאד שמציעים ביטול בחינם או עם דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר פייסלאבאד

הצגת כל המלונות בעיר פייסלאבאד

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה ברמת 4 כוכבים בפייסלאבאד

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות 4 כוכבים בפייסלאבאד: שאלות נפוצות

בעיר פייסלאבאד, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש אוקטובר היא 27°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל יולי, עם טמפרטורה ממוצעת של 42°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של 6°C. החודש הגשום ביותר הוא יולי, והחודש היבש ביותר הוא נובמבר.
אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בפייסלאבאד עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $14 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $14 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $50 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $50. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בפייסלאבאד עשוי להיות יום שלישי.
נמל התעופה הקרוב ביותר אל פייסלאבאד הוא נמל התעופה Faisalabad (LYP), שנמצא במרחק של 9.2 ק"מ ממרכז העיר.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בפייסלאבאד הוא יום שלישי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום ראשון
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בפייסלאבאד הוא כרגע בסביבות $56 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $14 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 4 כוכבים בפייסלאבאד הוא כרגע בסביבות $66 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 4 כוכבים עולה $45 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 5 כוכבים בפייסלאבאד הוא כרגע בסביבות $69 ללילה. המלון הכי זול שמצאנו ברמת 5 כוכבים עולה $29 ללילה.
החודש שבו הכי זול לשהות בפייסלאבאד הוא ספטמבר, עם מחיר ממוצע של $36 ללילה. החודש הכי יקר הוא אפריל, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $68 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.
המחיר הממוצע למלון בחודש אוקטובר הוא $49 ללילה, שזה בערך 7% פחות משאר השנה.
אפשר ליהנות משחיית בוקר בבריכה במלונות Faisalabad Serena Hotel וכן Circle Club Faisalabad.