מלונות בשכונת Al Bawadi, ג'דה

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Al Bawadi לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Al Bawadi שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר ג'דה

כל המלונות בשכונת Al Bawadi

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מלונות בשכונת Al Bawadi, ג'דה: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בAl Bawadi עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $32 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $32 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $100 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $100. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בAl Bawadi עשוי להיות יום רביעי.
עשינו את החישוב וגילינו שיום רביעי הוא היום הזול ביותר לשהות בAl Bawadi. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שישי.
החודש שבו הכי זול לשהות בAl Bawadi הוא דצמבר, עם מחיר ממוצע של $80 ללילה. החודש הכי יקר הוא יולי, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $131 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש ינואר הוא $108 ללילה, שזה בערך 12% פחות משאר השנה.