טיסות מנמל התעופה זלצבורג אל Red Sea

דילים על טיסות מנמל התעופה זלצבורג אל Red Sea

מחפשים כרטיסים זולים מנמל התעופה זלצבורג אל Red Sea, או נסיעה של הרגע האחרון? מצאו את המחירים הנמוכים ביותר לטיסות לכיוון אחד וטיסות חזור ממש כאן.

טיסה מנמל התעופה זלצבורג אל Red Sea

להצטייד בעובדות האלה תוך כדי נסיעה.
נמצאה הטיסה הזולה ביותר$117
החודש הזול ביותר לטוס בוינואר
זמן טיסה ממוצע4 שע', 4 דק'
מספר הטיסות הממוצע בשבוע16
חברת התעופה הפופולרית ביותרEurowings Europe (Malta)

שאלות נפוצות

כן – כרגע יש טיסות ישירות מנמל התעופה זלצבורג אל נמל התעופה ע'רדקה ונמל התעופה Marsa Allam בRed Sea.
בדקנו את כל טיסות החזור המתוכננות מנמל התעופה זלצבורג אל Red Sea ויוצאות ב-12 החודשים הקרובים. נראה שהמחיר הטוב ביותר הוא $272. זה טוב, בהשוואה למחיר הממוצע של $300 לכרטיס טיסה מRed Sea.
נכון לעכשיו, החודש הזול ביותר לטיסה מנמל התעופה זלצבורג לנמל התעופה Marsa Allam הוא פברואר.
בדרך כלל, החודש הזול ביותר לטיסה מנמל התעופה זלצבורג לנמל התעופה ע'רדקה הוא ינואר.
אחרי ששיחקנו קצת עם המספרים בלוח הטיסות שלנו, גילינו שנכון לעכשיו הכי זול לטוס מנמל התעופה זלצבורג אל Red Sea בתאריך יום ראשון, 25 בינואר 2026.
אם אתם טסים מנמל התעופה זלצבורג, העיר שהכי זול לטוס אליה באזור Red Sea היא ע'רדקה. נמל התעופה הזול ביותר שמשרת את ע'רדקה כיום הוא ע'רדקה.
זמן הטיסה הממוצע בין נמל התעופה זלצבורג לאזור Red Sea הוא 4 שעות ו-4 דקות.