מלונות של Vignette Collection בצ'נגדו

למצוא את המלונות הטובים ביותר של Vignette Collection בצ'נגדו לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של Vignette Collection בצ'נגדו במקום אחד

לגלות מלונות של Vignette Collection בצ'נגדו עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בצ'נגדו, הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של Vignette Collection בצ'נגדו

גלו מקומות במפה
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של Vignette Collection בצ'נגדו1
מחיר ממוצע$151
החודש הזול ביותראפריל

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בצ'נגדו של Vignette Collection: שאלות נפוצות

בעיר צ'נגדו, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש מרץ היא 12°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל יולי, עם טמפרטורה ממוצעת של 31°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של 0°C. החודש הגשום ביותר הוא אוגוסט, והחודש היבש ביותר הוא דצמבר.
מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות Vignette Collection בצ'נגדו שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.
כן – רבים מהמלונות הגדולים מורידים את מחירי החדרים שלהם אם עדיין יש הרבה חדרים ריקים, כדי למכור אותם יותר בקלות. מוכנים להמר על זה? יכול להיות שהתעריפים למלונותVignette Collection בצ'נגדו ירדו מעט בימים שלפני הנסיעה שלכם.
זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות Vignette Collection בצ'נגדו, נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $146 ללילה, בהשוואה ל-$153 בשאר ימות השבוע.
אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בVignette Collection ליום ראשון – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.
בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון Vignette Collection בצ'נגדו הוא אפריל, עם מחיר ממוצע של $146 ללילה. החודש היקר ביותר הוא מרץ, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $180.
התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות Vignette Collection בצ'נגדו בסוף השבוע הקרוב הוא $138 במלון Vignette Collection Palm Springs Hotel Chengdu by IHG. ובסוף השבוע שלאחר מכן (14 במרץ 2026), נראה שלמלון Vignette Collection Palm Springs Hotel Chengdu by IHG יש חדרים במחיר $145.