מלונות של Accor בשארם א-שייח'

למצוא את המלונות הטובים ביותר של Accor בשארם א-שייח' לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של Accor בשארם א-שייח' במקום אחד

לגלות מלונות של Accor בשארם א-שייח' עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בשארם א-שייח', הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של Accor בשארם א-שייח'

גלו מקומות במפה
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של Accor בשארם א-שייח'2
המחיר הטוב ביותר שמצאנוNovotel Sharm El Sheikh, $110
המלון הכי פופולרי של AccorNovotel Sharm El Sheikh, החל מ-$110
המלון של Accor עם הדירוג הגבוה ביותרNovotel Sharm El Sheikh, החל מ-$110
מחיר ממוצע$114
החודש הזול ביותרמרץ

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בשארם א-שייח' של Accor: שאלות נפוצות

בעיר שארם א-שייח', הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש יולי היא 31°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל אוגוסט, עם טמפרטורה ממוצעת של 35°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של 15°C. החודש הגשום ביותר הוא דצמבר, והחודש היבש ביותר הוא ספטמבר.
מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות Accor בשארם א-שייח' שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.
כן – רבים מהמלונות הגדולים מורידים את מחירי החדרים שלהם אם עדיין יש הרבה חדרים ריקים, כדי למכור אותם יותר בקלות. מוכנים להמר על זה? יכול להיות שהתעריפים למלונותAccor בשארם א-שייח' ירדו מעט בימים שלפני הנסיעה שלכם.
זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות Accor בשארם א-שייח', נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $253 ללילה, בהשוואה ל-$275 בשאר ימות השבוע.
אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בAccor ליום שישי – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.
בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון Accor בשארם א-שייח' הוא מרץ, עם מחיר ממוצע של $126 ללילה. החודש היקר ביותר הוא יולי, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $356.
התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות Accor בשארם א-שייח' בסוף השבוע הקרוב הוא $110 במלון Novotel Sharm El Sheikh. ובסוף השבוע שלאחר מכן (26 ביולי 2025), נראה שלמלון Novotel Sharm El Sheikh יש חדרים במחיר $117.