מלונות בשכונת Suurmetsä, הלסינקי

מסננים פופולריים:

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Suurmetsä לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Suurmetsä שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר הלסינקי

כל המלונות בשכונת Suurmetsä

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות
הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה בשכונת Suurmetsä

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות בשכונת Suurmetsä, הלסינקי: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בSuurmetsä עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $52 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $52 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $63 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $61. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בSuurmetsä עשוי להיות יום שבת.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שבת הוא היום הזול ביותר לשהות בSuurmetsä. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שלישי.
החודש שבו הכי זול לשהות בSuurmetsä הוא ספטמבר, עם מחיר ממוצע של $41 ללילה. החודש הכי יקר הוא מרץ, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $75 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש יוני הוא $60 ללילה, שזה בערך 20% יותר משאר השנה.