מלונות בשכונת Háaleiti, רייקיאוויק

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Háaleiti לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Háaleiti שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר רייקיאוויק

כל המלונות בשכונת Háaleiti

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מלונות בשכונת Háaleiti, רייקיאוויק: שאלות נפוצות

כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $125 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $136 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $201 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $210. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בHáaleiti עשוי להיות יום שלישי.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שלישי הוא היום הזול ביותר לשהות בHáaleiti. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שישי.
החודש שבו הכי זול לשהות בHáaleiti הוא נובמבר, עם מחיר ממוצע של $176 ללילה. החודש הכי יקר הוא אוגוסט, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $494 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש פברואר הוא $206 ללילה, שזה בערך 29% פחות משאר השנה.