מלונות בשכונת Kivumbini, Nakuru

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Kivumbini לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Kivumbini שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Nakuru

כל המלונות בשכונת Kivumbini

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור Kivumbini.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה בשכונת Kivumbini

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות בשכונת Kivumbini, Nakuru: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בKivumbini עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $13 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $13 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $41 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $40. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בKivumbini עשוי להיות יום שבת.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שבת הוא היום הזול ביותר לשהות בKivumbini. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני.