מלונות בשכונת Frankton, קווינסטאון

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Frankton לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Frankton שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר קווינסטאון

כל המלונות בשכונת Frankton

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות
הצגת מלונות נוספים

נוסעים אחרים אהבו את המלונות האלה בשכונת Frankton

מקומות האירוח האלה קיבלו מנוסעים אחרים את הדירוג הגבוה ביותר בעיר, עם הצטיינות בניקיון, שירות לקוחות ומיקום.
להציג עוד

מלונות בשכונת Frankton, קווינסטאון: שאלות נפוצות

כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $97 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $115 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $105 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $106. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בFrankton עשוי להיות יום חמישי.
עשינו את החישוב וגילינו שיום חמישי הוא היום הזול ביותר לשהות בFrankton. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני.
החודש שבו הכי זול לשהות בFrankton הוא יוני, עם מחיר ממוצע של $98 ללילה. החודש הכי יקר הוא ספטמבר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $150 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש מאי הוא $106 ללילה, שזה בערך 21% פחות משאר השנה.