מלונות של My Story Hotels בפורטו

למצוא את המלונות הטובים ביותר של My Story Hotels בפורטו לפי מחיר או העדפה

להשוות בין אלפי דילים של My Story Hotels בפורטו במקום אחד

לגלות מלונות של My Story Hotels בפורטו עם אפשרות לביטול בחינם

כל הספקים האמינים של מלונות בפורטו, הכול במקום אחד

הצגת כל המלונות של My Story Hotels בפורטו

גלו מקומות במפה
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
כמות המלונות של My Story Hotels בפורטו1
מחיר ממוצע$89
החודש הזול ביותרינואר

למצוא את המלון האידיאלי עבורכם בפורטו של My Story Hotels: שאלות נפוצות

בעיר פורטו, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש נובמבר היא 11°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל אוגוסט, עם טמפרטורה ממוצעת של 28°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של 4°C. החודש הגשום ביותר הוא נובמבר, והחודש היבש ביותר הוא יולי.
מלונות רבים מאפשרים לשנות או לבטל את ההזמנה בחינם תוך זמן מסוים לפני מועד ההגעה. כשתחפשו עם Skyscanner, יכול להיות שתמצאו דילים על מלונות My Story Hotels בפורטו שכוללים אפשרויות גמישות כאלה.
כן – רבים מהמלונות הגדולים מורידים את מחירי החדרים שלהם אם עדיין יש הרבה חדרים ריקים, כדי למכור אותם יותר בקלות. מוכנים להמר על זה? יכול להיות שהתעריפים למלונותMy Story Hotels בפורטו ירדו מעט בימים שלפני הנסיעה שלכם.
זה לא סוד שנוסעים מנוסים מעדיפים לעיתים קרובות לא לנסוע בסופי שבוע, כדי להימנע מעומס המבקרים וממחירי הטיסות והרכבות הגבוהים. במלונות My Story Hotels בפורטו, נראה שמחיר החדרים בימי שישי, שבת וראשון הוא בסביבות $123 ללילה, בהשוואה ל-$100 בשאר ימות השבוע.
אם אתם רוצים להזמין את החדר הזול ביותר, כדאי לנסות להזמין מלון בMy Story Hotels ליום רביעי – זה הזמן שבו המחירים הכי נמוכים.
בדקנו את כל נתוני המחירים שמצאנו ברשת, ונראה שהחודש שבו הכי זול להזמין במלון My Story Hotels בפורטו הוא ינואר, עם מחיר ממוצע של $83 ללילה. החודש היקר ביותר הוא מאי, שבו התעריף הממוצע לחדר יכול לעלות עד $173.
התעריף הנמוך ביותר שמצאנו לחדר במלונות My Story Hotels בפורטו בסוף השבוע הקרוב הוא $156 במלון My Story Apartments Porto - Santa Catarina. ובסוף השבוע שלאחר מכן (15 בנובמבר 2025), נראה שלמלון My Story Apartments Porto - Santa Catarina יש חדרים במחיר $144.