מלונות בשכונת Kensington, לונדון

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Kensington לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Kensington שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר לונדון

כל המלונות בשכונת Kensington

המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור Kensington.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

למצוא מלון בלב העניינים של Kensington

כדאי ללון קרוב לאטרקציות מובילות בשכונת Kensington ולדלג על התורים הארוכים.

מלונות בשכונת Kensington, לונדון: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בKensington עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $42 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $53 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $333 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $316. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בKensington עשוי להיות יום ראשון.
עשינו את החישוב וגילינו שיום ראשון הוא היום הזול ביותר לשהות בKensington. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שבת.
החודש שבו הכי זול לשהות בKensington הוא מרץ, עם מחיר ממוצע של $263 ללילה. החודש הכי יקר הוא ספטמבר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $6,522 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש ספטמבר הוא $326 ללילה, שזה בערך 3% פחות משאר השנה.