מלונות בעיר סונדסוואל

למצוא את המלון הטוב ביותר באזור סונדסוואל לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפה

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

חפשו מלונות באזור סונדסוואל עם ביטול בחינם או דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר סונדסוואל

הצגת כל המלונות בעיר סונדסוואל

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
הצגת מלונות נוספים

אירוח יוקרתי או חופשה בתקציב מוגבל?

בין אם אתם מחפשים נוחות של 5 כוכבים או חופשה בתקציב, אנחנו דואגים לחיפוש כדי שאתם תוכלו לישון בשקט במהלך השהייה בסונדסוואל.

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
המלון עם הדירוג הגבוה ביותרElite Hotel Knaust – 4.7
החודש הזול ביותר להזמנהאוקטובר
מחיר ממוצע של מלון 4 כוכבים$145 ללילה

איך למצוא את הדילים הטובים ביותר למלונות באזור סונדסוואל

חיפוש הטיסות עטור הפרסים שלנו פועל כמו קסם. רוצים להשתמש בקסם הזה כדי למצוא את המחירים הכי טובים באינטרנט לחדרים? הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לחפש ולחסוך בשניות.

גמישים בתאריכים? תוכלו ליהנות מתעריפים טובים יותר

רוצים לצאת לחופשה, אבל עדיין לא החלטתם על תאריכים מדויקים? מעולה! עם תצוגת לוח השנה שלנו, תוכלו למצוא את החודש או אפילו את היום הזול ביותר בחודש לחופשה בסונדסוואל.

חיפוש מלונות זולים באזור סונדסוואל: שאלות נפוצות

בעיר סונדסוואל, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש נובמבר היא -1°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל יולי, עם טמפרטורה ממוצעת של 19°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של -9°C. החודש הגשום ביותר הוא אוגוסט, והחודש היבש ביותר הוא פברואר.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $43 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $43 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $113 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $109. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בסונדסוואל עשוי להיות יום ראשון.
נמל התעופה הקרוב ביותר אל סונדסוואל הוא נמל התעופה Sundsvall Timra (SDL), במרחק של 17.5 ק"מ ממרכז העיר.

נמלי תעופה אחרים כוללים את:

נמל התעופה Kramfors Solleftea, במרחק של 77.0 ק"מ ממרכז העיר.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בסונדסוואל הוא יום ראשון. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום רביעי
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בסונדסוואל הוא כרגע בסביבות $94 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $71 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 4 כוכבים בסונדסוואל הוא כרגע בסביבות $138 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 4 כוכבים עולה $81 ללילה.
החודש שבו הכי זול לשהות בסונדסוואל הוא ינואר, עם מחיר ממוצע של $104 ללילה. החודש הכי יקר הוא מרץ, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $126 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים מפוארים.
המחיר הממוצע למלון בחודש נובמבר הוא $115 ללילה, שזה בערך 4% יותר משאר השנה.